Wanneer schilderen meer wordt dan het werken met verf alleen, doet men beroep op een ervaren fijnschilder.

Na het volgen van gespecialiseerde schildersopleidingen heeft Gunter Van Hove meer dan tien jaar ervaring opgedaan in een gerenommeerd schildersbedrijf.  

Hier heeft hij aan diverse prestigieuze projecten meegewerkt, samen met gerespecteerde architecten zoals Stephane Boens en Axel Vervoordt.

Naast het ambacht van fijnschilder met de “traditionele” hout –en marmerimitaties, kan U bij Gunter Van Hove ook terecht voor “actuelere” kalktechnieken zoals kaleien, tadelakt, stucco, kalkverf en patines in kalkcaseïne.  Allen eeuwenoude technieken met een zéér hedendaags karakter.

Meestal wordt er gewerkt met eigen bereide verven, aangekleurd met natuurlijke poederpigmenten, zonder de technische know-how van de recente ontwikkelingen in de verfindustrie uit het oog te verliezen.

Het creëren van het juiste effect in de perfecte kleur leidt tot het bekomen van een geslaagd eindresultaat. Het juiste samenspel tussen creativiteit en materialenkennis is hier van essentieel belang.

“Gunter Van Hove Fijnschilder” is een enthousiast, jong en dynamische bedrijf in volle ontwikkeling met een zelfwerkende patroon.  Door zijn stielkennis kan “Gunter Van Hove Fijnschilder” de echte toegevoegde waarde betekenen om van elk project iets unieks te maken.

 

 

btw nr. 0818 298 235

Copyright 2018 Gunter Van Hove
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login